1397/07/28 15:01
فیش بال
فیش بال یک غذای رایج در کشور های جنوب شرقی آسیا می باشد که ارزش غذایی فراوانی دارد. اگر به کشورهای جنوب شرقی سفر کرده باشید حتما مشاهده کردید که در بسیاری از خرده فروشی ها این محصول در انواع مختلفی ارائه می شود همچنین این محصول را می توان به صورت بسته بندی شده از هایپرمارکت ها نیز تهیه نمود. با مشخص شدن ارزش غذایی فرآورده های دریایی این محصولات را می توان در انواع و شکل های متنوع در برنامه غذایی روزانه جای داد که این امر افزایش سلامت عمومی جامعه را در پی خواهد داشت. از آنجایی که یسیاری از افراد جامعه به دلیل ناپسند بودن بوی ماهی از خوردن آن اجتناب می کنند فرآورده ای همانند فیش بال می تواند جایگزین مناسبی برای آن دسته از افراد باشد.
طرز تهیه فیش بال از قزل آلا
در ابتدا باید گفت که فیش بال را می توان از فیله های آماده تهیه نمود در غیر این صورت اگر از ماهی کامل استفاده شود باید عمل استخوان گیری صورت گیرد. در مرحله ی بعد گوشت ماهی را چرخ کرده (مینس) و گوشت چرخ شده را به مدت 10 دقیقه در آب سرد قرار دهید. بعد از خیساندن مینس ماهی، عمل آب گیری صورت می گیرد. بعد از آب گیری مینس ماهی، مواد افزودنی( نشاسته، سفیده تخم مرغ، نمک، شکر، زنجبیل، پودر سیر) را اضاقه و به طور کامل مخلوط می کنیم. خمیر حاصل شده را به مدت 30 دقیقه درون یخچال قرار داده تا مخلوط آماده مرحله بعدی شود. در این مرحله فیش بال ما تهیه شده و می توان آن را به صورت پخته شده یا سرخ شده(آرد سوخاری) مصرف کرد. البته فیش بال را می توان در کنار انواع سوپ و سبزیجات نیز تهیه نمود.
فروش قزل آلا
انواع ماهی قزل آلای رنگینکمان بهصورت زنده و منجمد در سایزهای مختلف آماده به مشتریان عزیز میباشد. از 150-200، 200-250،250-300 ، 300-350،350-400- و بالاتر است.
ماهیهای منجمد ما شکم خالی و بدون آبشش با رعایت تمامی استانداردهای انجماد موجود میباشند و در کارتنهای 10 و 15 کیلویی بصورت شمش عرضه میشوند.
شماره تماس جهت سفارش خرید
09025345001
88904808-021
فیش بال یک غذای رایج در کشور های جنوب شرقی آسیا می باشد که ارزش غذایی فراوانی دارد. اگر به کشورهای جنوب شرقی سفر کرده باشید حتما مشاهده کردید که در بسیاری از خرده فروشی ها این محصول در انواع مختلفی ارائه می شود همچنین این محصول را می توان به صورت بسته بندی شده از هایپرمارکت ها نیز تهیه نمود. با مشخص شدن ارزش غذایی فرآورده های دریایی این محصولات را می توان در انواع و شکل های متنوع در برنامه غذایی روزانه جای داد که این امر افزایش سلامت عمومی جامعه را در پی خواهد داشت. از آنجایی که یسیاری از افراد جامعه به دلیل ناپسند بودن بوی ماهی از خوردن آن اجتناب می کنند فرآورده ای همانند فیش بال می تواند جایگزین مناسبی برای آن دسته از افراد باشد.
طرز تهیه فیش بال از قزل آلا
در ابتدا باید گفت که فیش بال را می توان از فیله های آماده تهیه نمود در غیر این صورت اگر از ماهی کامل استفاده شود باید عمل استخوان گیری صورت گیرد. در مرحله ی بعد گوشت ماهی را چرخ کرده (مینس) و گوشت چرخ شده را به مدت 10 دقیقه در آب سرد قرار دهید. بعد از خیساندن مینس ماهی، عمل آب گیری صورت می گیرد. بعد از آب گیری مینس ماهی، مواد افزودنی( نشاسته، سفیده تخم مرغ، نمک، شکر، زنجبیل، پودر سیر) را اضاقه و به طور کامل مخلوط می کنیم. خمیر حاصل شده را به مدت 30 دقیقه درون یخچال قرار داده تا مخلوط آماده مرحله بعدی شود. در این مرحله فیش بال ما تهیه شده و می توان آن را به صورت پخته شده یا سرخ شده(آرد سوخاری) مصرف کرد. البته فیش بال را می توان در کنار انواع سوپ و سبزیجات نیز تهیه نمود.
فروش قزل آلا
انواع ماهی قزل آلای رنگینکمان بهصورت زنده و منجمد در سایزهای مختلف آماده به مشتریان عزیز میباشد. از 150-200، 200-250،250-300 ، 300-350،350-400- و بالاتر است.
ماهیهای منجمد ما شکم خالی و بدون آبشش با رعایت تمامی استانداردهای انجماد موجود میباشند و در کارتنهای 10 و 15 کیلویی بصورت شمش عرضه میشوند.
شماره تماس جهت سفارش خرید
09025345001
88904808-021